Pre-Start

Allan Post

25. januar 2020

FLOT PRE START MONTE CARLO HISTORIQUE  ASSENS

Årets _ Pre start af Monte Carlo Historique var igen henlagt til torvet i Assens, hvor et rekord antal tilskuere var mødt frem og var med til at gøre denne dag til næsten ren festivitas for deltagerne, mekanikerne og alle omkring holdene som i år deltager i det verdenskendte historiske pålidelighedsløb.

Der var på mange parametre opgraderet når man snakker tiltag og forbedringer til denne store dag i hjertet af Assens, vejrliget var årstiden var i betragtning ganske udmærket.
Der var i år tiltag til især børnene, alt imens nuværende og tidligere rallykørere var mødt frem for at se synet af de velholdte og klargjorte historiske rallybiler.

Snakken gik lystigt imens varme drikke blev indtaget på en dag, hvor årets første rally event på danske jord blev afholdt, igen til UG med kryds og læderrat.


Allan POST

Kim Kjærsgaard Frandsen

25. januar 2020

Team Tiltman Racing`s stemningsvideo 😊 Sikken en fantastisk dag i Assens 😊 1000 tak for den 🚗💨💨 Alle de danske biler blev sendt godt afsted mod Frankrig/Monaco til Rallye Monte Carlo Historique 2020.