RMCH 2020

Kim Kjærsgaard Frandsen

5. februar 2020

Ingen kæde er stærkere end det svageste led ❗️Henning og Anders - verdens bedste serviceteam. I holdt om nogen kæden samlet i vores første Rally Monte Carlo Historique 🚗💨😊🏁. Sikken en oplevelse. Den “gamle dame” 🚗💨💨 skulle blot give et “lille piv” fra sig, så blev det fikset med et smil og en arbejdsomhed i verdensklasse 💪🏻😊 OG som Anders siger “ man kan meget med tape, bremserens og strips” 😅😂👍🏻 1000 tak fordi I var med hele vejen og for jeres store indsats 😊

Vi er meget taknemmelige - Jan/Kim.

Team Fynske Bank

5. februar 2020

Tillykke til Henrik og Mirek med 1. pladsen i "Monte".
De blev i aftes fejret af hele Team Fynske Bank Danmark, sammen med mere end 1.000 andre festklædte personer.

Kim Kjærsgaard Frandsen

3. februar 2020

En ny pragtfuld og helt sikkert spændende dag er i gang 🚗💨😊☀️ Vi er klar 👍🏻 Rigtig god dag til jer 😊

Weber-Wellendorf Photo

5. februar 2020

Det 23. Rallye Monte-Carlo Historique blev natten til onsdag afgjort med sejr til det danske hold med Henrik Bjerregaard og Jaromir Svec. Efter nattens to etaper som også kaldes "de lange knives nat" kan de ved aftenens Galla middag i Monte-Carlo stille sig øverst på podiet 🏆. Det er andet i år i træk at der står en dansker🇩🇰 øverst i det legendariske løb. Stort tillykke 👏 for en fantastisk flot og stabil kørsel hvor det også blev til en første plads på ZR5.
Også vores andre danske hold klarede sig helskinnet og flot igennem i et samlet løb i år som bød på rigtig fine veje i forhold til sidste års løb med masser af sne og aflyste etaper.
Specielt Lars Hindsgaul og Arne Pagh, som længe lå på en anden plads lige efter Henrik Bjerregaard fik gjort det rigtig godt. På ZR10 blev det endda til en første plads. Det var først på ZR11 hvor det gik galt og selvom de efterfølgende prøver blev kørt flot var det ikke nok til at bevare placeringen. Lars og Arne slutter årets løb på en 36. plads.
For debutant holdet bestående af Kim Kjærsgaard Frandsen og Jan Østergaard Nielsen gik det rigtig godt. Kims mål om at gennemføre og helst indenfor de første 100 blev så rigelig indfriet. De kørte fra en 133. plads i ZR1 op blandt de 35 bedste og endte i nat med en overalt placering som nummer 51.
Brødrene Poul Hellmers og Carl Hellmers havde to erklærede mål, et at gennemføre og to indenfor de 100 bedste. Begge mål blev indfriet og de endte på en samlet 98. plads.
De rutinerede Per Vilslev og Erik Andersen lavede desværre en fejl allerede på ZR1 og kom med 20.000 strafpoint uhjælpelig bagud. De efterfølgende ZR blev kørt flot og det blev først på ZR13 og ZR14 de igen kom vanskeligheder.
Debutant holdet Michael Kristiansen og Michael Andersen klarede sig også fint igennem og fik opfyldt deres mål om at gennemføre.
Alt i alt et flot 23. Rallye Monte-Carlo Historique, som på flotteste vis igen blev afsluttet med en dansker på podiet. Tillykke til alle holdene for en rigtig flot indsats.

Kim Kjærsgaard Frandsen

3.februar 2020

Lige en aftenmelding her fra Frankrig 😊. Endnu en dag er veloverstået 🚗💨💨🏁. Det har været en dag med ca. 10 timer bag rattet og 4 prøver i et virkelig krævende terræn. SÅ hele teamet og den “gamle dame” bliver testet til grænsen. 😅😅 Alt er gået efter planen og lidt til 😉. Det betyder at vi endnu engang rykker frem i rækkerne - i skrivende stund fra nummer 56 i går til en placering som nummer 37 i dag. Vi er stolte og smiler helt vildt 🚗💨🏁😊😊. Så går turen mod Monaco i morgen tidlig, hvor der venter 3 prøver på ved derned, og derefter afsluttes løbet med “de lange knives nat” hvor der natten mellem tirsdag og onsdag, skal køres 2 natprøver 😊😊 vi krydser fingrer for at grejet holder 🚗💨💨😊😊

Sov rigtig godt 🌜🌛😊

Kim Kjærsgaard Frandsen

2. februar 2020

Så blev det tid til en lille update fra Frankrig 🚗💨🏁Her lidt stemningsbilleder først fra Reims som jo var vores startby fredag aften og dernæst fra et service mellem de 2 ZR/specialprøver i går. Sikken et døgn vi har haft. Et døgn med MANGE timer i bilen, masser af oplevelser, fantastiske oplevelser og stort set ingen hvile fra fredag aften og frem til vi kørte bilen ind på torvet i Valence lørdag ved 18 tiden. Det hele er gået godt. Anders og Henning sørger for at den “gamle dame” 🚗🚗💨💨🏁🏁og Jan og jeg ikke går tør for “brændstof” 😊😊😊Søndag byder på 4 specialprøver omkring Valence og vi ser frem til det med stor entusiasme 😊☀️🚗💨 Vi ønsker jer alle en god søndag.

Så gik søndagen OG sikken en dag 😊😊😊 Team Tiltman Racing og den “gamle dame” har gjort det fremragende i dag 🚗💨💨😊😊 Vi er rykket frem fra en placering i går som nummer 122 og frem til at være nummer 56 i dag. Vi knokler videre i morgen og holder tungen lige i munden 😅😅Vil lige gøre opmærksom på at 1 og 2 pladsen lige nu er besat af 2 danske teams. Henrik Bjerregaard i Ford Escort og Lars Hindsgaul/Arne Pagh i Fiat 128 coupé - KÆMPE respekt for det og dem 😊😊👍🏻 Ha en god søndag aften i DK. 😊

Så er det søndag formiddag og vi holder klar til start på dagens første prøve 🚗💨💨😊😊

Henning Larsen

2. februar 2020

Service Update : 😁
Så er Kim og jan sendt afsted til dagens første prøve 😁😁🚗
Vi i team tiltman ønsker alle en go dag 😁😁

Henning Larsen

1. februar 2020

Lige et hurtig service indslag 😁
Her ser i et pr meget trætte kører på vej til service 😊😊 der er smil på læben 😁😁 jeg tro de hygger sig 😁😁

Kim Kjærsgaard Frandsen

1. februar 2020

Første start Rally Monte Carlo Historique

Henning Larsen

31. januar 2020

Så er der lige en service meddeles 😊😋 Vi er klar til 1.service 😋😋

Anders Bøgh

31. januar 2020

Så skal den første af mange kander kaffe laves.

Kim Kjærsgaard Frandsen

31. januar 2020

Live fra Reims (1 time)

Team Fynske Bank Danmark fejrer servicemand (Team M-Motorsport) Arnes fødselsdag.

Kim Kjærsgaard Frandsen

30. januar 2020

Vi er så meget igennem teknisk kontrol i Reims, bilen blev godkendt OG uden anmærkninger 🚗💨💨🏁 Vi smiler for vildt 😊😊😊 Vi glæder os til starten går i morgen aften 👍🏻 OG NU en god nats søvn 😊

Sådan ser de næste dage på “kontoret” ud 🚗💨🏁 Det må siges at være en anderledes arbejdsplan 😅

Kim Kjærsgaard Frandsen

29. januar 2020

Så er det NU....🚗💨💨 Anders og Henning på tur 😉 🚗🏁. Så blev det endelig onsdag morgen og verdens bedste serviceteam har forladt DK 🇩🇰 med den “gamle dame” i traileren.
Nu gælder det Rally Monte Carlo Historique 2020 og i første omgang vores startby Reims i Frankrig, med forventet ankomst i morgen sidst på formiddagen. KUN afbrudt af en kæmpe wienersnitsel, en ENKELT fadøl og lidt skønhedssøvn i nat 🍺😊 Ha en skøn dag ☀️😊☀️😊🚗💨🏁

Rallye Monte-Carlo Historique 2020.

28. januar 2020
Kørerprofil Start nr. 148

Kim Kjærsgaard Frandsen / Jan Østergaard Nielsen

Allan Post

25. januar 2020

FLOT PRE START MONTE CARLO HISTORIQUE  ASSENS

Årets _ Pre start af Monte Carlo Historique var igen henlagt til torvet i Assens, hvor et rekord antal tilskuere var mødt frem og var med til at gøre denne dag til næsten ren festivitas for deltagerne, mekanikerne og alle omkring holdene som i år deltager i det verdenskendte historiske pålidelighedsløb.

Der var på mange parametre opgraderet når man snakker tiltag og forbedringer til denne store dag i hjertet af Assens, vejrliget var årstiden var i betragtning ganske udmærket.
Der var i år tiltag til især børnene, alt imens nuværende og tidligere rallykørere var mødt frem for at se synet af de velholdte og klargjorte historiske rallybiler.

Snakken gik lystigt imens varme drikke blev indtaget på en dag, hvor årets første rally event på danske jord blev afholdt, igen til UG med kryds og læderrat.


Allan POST

Kim Kjærsgaard Frandsen

25. januar 2020

Team Tiltman Racing`s stemningsvideo 😊 Sikken en fantastisk dag i Assens 😊 1000 tak for den 🚗💨💨 Alle de danske biler blev sendt godt afsted mod Frankrig/Monaco til Rallye Monte Carlo Historique 2020.